1 Ré 3
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1 Ré 3

FDD 1 Ré 3 FORUM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz

4 posters
YazarMesaj
samurai
FRP Moderatörü
FRP Moderatörü
samurai

sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Empty
MesajKonu: sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz   sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 4:29 pm

fatih ,erdem, calıskan,tolga,yigit,burak,melih VS amo ekelik volkan semih hayro turgay bide kaleci Rolling Eyes cok zorlanmadıgımız mactan 2 farkla galip ayrılmayı bildik mac oncesi barcelona goztepe macı oynayacaklarını soleyenler cok sasırdılar ayrıca arada bi golge cıksada mac tam bir cöl havasında gecti herkes hararet yaptıgı için mactan tam zevk alamamıs olmamız volkanın serin olsaydı farklı olurdu gibi ucuz bahaneler uretmesine cheers neden oldu ama ginede guzel mactı rakip takımı (barca)tebrik ediyorum
ultrAslan
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
ultrAslan

MesajKonu: Geri: sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz   sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 5:22 pm

biz yenmedik mi onu anlamadım?
ultrAslan
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
ultrAslan

MesajKonu: Geri: sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz   sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 5:23 pm

samurayım k bakma yazanı görmemişim viva barcelona hahaha

alayını..... pardon Very Happy
chelsea
Moderatör
Moderatör
chelsea

MesajKonu: Geri: sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz   sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 1:36 am

vallaa bizim defans elinden geleni yaptı ama sağolsun 2 kişi maçı alamadık sizden özür diliyorum daha ne yapıyım gol bile attım yani ehh insaff Very Happy:D:D
fatalrhyme
Admin
Admin
fatalrhyme

MesajKonu: Geri: sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz   sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Icon_minitimePtsi Mayıs 21, 2007 12:07 pm

tugi bana gol attı ya helal yaw adam EDU yada LUGANO gibi defans yaw nasıl çaktık ama GS a muhahahaha konuşanlara cevap hatta kapak
ya nasıl kaleciyim ama manyak bişeyim ben yahu penaltıdan bir de gol attım süperim yaw süper ötesi bu maçta aptalca 2-3 gol yedim ilk yarıda ama o maçın tam ciddiyetine varamadığımız için oldu ama ikinci yarıda bir kaleci wardı ki sahada aman yarabbim Very Happy:D:D
https://1re3.yetkin-forum.com
ultrAslan
Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
ultrAslan

MesajKonu: Geri: sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz   sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz Icon_minitimePtsi Mayıs 21, 2007 9:00 pm

ya olm bizim takımda bi starın varlığı anlaşılıodu (öhöm Very Happy ) da maçı kazandık yoksa...

Bu arada canaydın istifa

ANTİCANAYDIN

sonunda macı yaptık ve kazanan tabiki biz
1 sayfadaki 1 sayfası