| OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
chelsea Moderatör
| Konu: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Ptsi Nis. 23, 2007 4:59 pm | |
| VALLA SENE BAŞLADI BİTTİ ARA SIRA GELDİ NASILSINIZ DMEYE VE ELİNDE BİR ŞEYLLER DAĞITMAYA REHBERLİK SİSTEMİNE DERSHANE BOŞA PARA VERİYOR GİBİ YADA BİZ Mİ SADECE HAYRINI GÖRMÜYOOZ NEDİR ?
(KONU ADMIN TARAFINDAN KİLİTLENMİŞTİR...) | |
|
| |
fatalrhyme Admin
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Ptsi Nis. 23, 2007 7:56 pm | |
| haklısın tugim ne diim ben geçen sene daha iyiydi dimi arzu hoca çok iyiydi arada gelip hatrımızı bile soruodu | |
|
| |
chelsea Moderatör
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Salı Nis. 24, 2007 7:19 pm | |
| harbi lan arzu hoca çok daha iyidi valla bu anca oturuyor dershanede bir de buna para ödüyor ulan rehberlik hocası mı olsam ne | |
|
| |
fatalrhyme Admin
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Salı Nis. 24, 2007 7:30 pm | |
| sen ana okulu öğretmeni ol o daha iyi be tugim çocuklara daha çekirdekten iddaa dersi wer | |
|
| |
chelsea Moderatör
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Çarş. Nis. 25, 2007 4:57 pm | |
| varya öyle bir şey olsa geleceğin iddaa yorumcularını çıkarırım bee ondan sonra benim hocamm turgay kaplan derler tabi bende gurur ve kıvanç duyarım çoçuklarımla | |
|
| |
fatalrhyme Admin
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Çarş. Nis. 25, 2007 5:32 pm | |
| | |
|
| |
chelsea Moderatör
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Çarş. Nis. 25, 2007 6:08 pm | |
| şerfsize bak hıyar ne kadar kibar admin bozuntusu evet gurur duyarım bu hayatta para her şey demekse iddaa da para var o zman iddaa her şeydir canım para olmadı mı oynuyoo iddaa tutuncada tuttu diyon ama niye söylüyon ve oynuyorsun o zman oğlum bir lafı söylemeden önce iki defa düşün ilki ben yapıyormuyum 2. cevabı turgay'a veriyorum nsıl bir cevap yerim diye düşün istersen ömrüm kendisi benden üst mevkide olup da bana laf söyliyebileclere ağzının payını vermekle geçti bunların içeresinnde kimler vardı kimler aklın almaz sen devede kulak kalıyoon bee | |
|
| |
fatalrhyme Admin
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Çarş. Nis. 25, 2007 6:13 pm | |
| | |
|
| |
ultrAslan Profesyonel Üye
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Perş. Nis. 26, 2007 12:20 pm | |
| FORZA ARZU HOCA tek kelimeyle yanılıyor muyum | |
|
| |
semih1R3 İddaa Moderatörü
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Perş. Nis. 26, 2007 1:10 pm | |
| sana basından sonuna,sagından soluna,onnden arkasına kadar katılıyorum... | |
|
| |
comodor VIP Üye
| Konu: Geri: OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) Cuma Nis. 27, 2007 10:45 pm | |
| baba ben osman hocadan memnunm bana naber dıo | |
|
| |
| OSMAN HOCA DÖKÜN İÇİNİZİ BEE(KONU KİLİTLENMİŞTİR...) | |
|