| Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
FRe-SuaR Moderatör
| Konu: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Paz Nis. 22, 2007 7:40 pm | |
| bu maç çok önemli olduu için ayrıca değerlendirelim dedim; benm şahsi kanaatim "bu maç sabah öğle akşam, 1. dakkasından 90. dakkasına kadar 02ç" ama gelin görün ki alt - üst te işin içinden çıkamıorm. skor / ilkyarı-ikinciyarı / ilk gol vs. hadi fikirlerinizi bekliorm [duygusal olmayın gerçekçi olun (turgaym bu laf sana )] warmısın iddaa'ya?? iddaaaaa iddaaaaa iddaaaaa iddaa | |
|
| |
carsiamo12 Amatör Üye
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Paz Nis. 22, 2007 8:19 pm | |
| gokhanım sana sabah aksam katılıom dogruuu soluosun her ıkı maca da 02 oynamak ısıtom ama lıverpoolun sahasında dırek lıverpoola vercem alt ust dersne banko 2 macta alt bıter ılk golu salak yabancı hakan sukur olan crouch atar sımdılık bu kadr soz duygusala baglayan turGAY DA | |
|
| |
semih1R3 İddaa Moderatörü
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Paz Nis. 22, 2007 8:42 pm | |
| CHELSEANIN ZATEN ALMA IHTIMALI YOK...OYLE BIR IHTIMAL OLMASI BILE OLANAKSIZ....HEPIMIZ ANTICHELSEALIYIZ,VE SONUNA KADAR LİVERPOOL'U DESTEKLİYORUZZ... | |
|
| |
fatalrhyme Admin
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Ptsi Nis. 23, 2007 7:56 am | |
| | |
|
| |
chelsea Moderatör
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Ptsi Nis. 23, 2007 12:47 pm | |
| ya harbiden saçmalıktan ileri gitmiyorsunuz chelsea rövanşı öyle yda böyle alcaktır emin olun bana göre her iki maç içinde alt oynamak en mantıklısıdır ama ben size bu maçın skorunuda vericem benden ayrılmayın | |
|
| |
ultrAslan Profesyonel Üye
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Ptsi Nis. 23, 2007 1:27 pm | |
| Bu maç tipik beraberlik gibi ama Chelsea nın seyirci avantajını unutmamak gerekiyor.Ya gerçi şampiyon Manchester ama insan rakibini bilmek istiyor açıkçası ... Liverpool turu geçer | |
|
| |
chelsea Moderatör
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Çarş. Nis. 25, 2007 11:22 pm | |
| bu sayfaya yazan herkez utansın 1 bitti sizin halinize gülerimm ancak ne kadar kelime bulamadım sizin için CHELSEA diyorum ve susuyorum | |
|
| |
ultrAslan Profesyonel Üye
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Perş. Nis. 26, 2007 12:21 pm | |
| YALNIZ BEN TUR İÇİN KONUŞTUM BUNUN LİVERPOOLU DA VAR:twisted: | |
|
| |
chelsea Moderatör
| Konu: Geri: Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç Perş. Nis. 26, 2007 1:29 pm | |
| faretmez o zmanada burda ol o zamanda konuşurum | |
|
| |
| Şamp. Ligi CHELSEA - LIVERPOOL Tek Maç | |
|