1 Ré 3 FDD 1 Ré 3 FORUM |
|
| 10 Sene Sorası.. | |
| |
10 Sene Sora Kim Nolur?? | Ece coşar, 300 ham puan yapar hatta bunla yetinmez 30 soruda kendi yazar we onlarıda cewaplar..300 den fazla ham puan yapan ilk insan olarak öss tarihine geçer.. | | 0% | [ 0 ] | Ahmet şaşırır, cewap kağıdını iddaa kuponu zanneder we bütün boşlukları 1 0 2 şeklinde doldurur. Bu olay iddaa basınında büyük yankı uyandırır we Ahmet'i İDDAA ya Genel Müdür yaparlar.. | | 20% | [ 2 ] | Erdem sistem oynar, emin olduu soruları cewaplarken yanına B (banko) yazar, böylece yaptığı yanlışların puan hesaplamasında sayılmıycaını düşünür.. | | 30% | [ 3 ] | Ali soruları anlamaz, hayatı mahvolur. 30 yaşında hala FDD de hafta içi örencisi olur we hocalara konular yetişmicek die itiraz eder.. | | 30% | [ 3 ] | Elif yaptıı puanla GOOGLE şirketinin dikkatini çeker. Gelen teklifi değerlendirir GOOGLE Şirketine girer. Müşterilere pc yardımıyla değil bizzat kendisi cewap werir.. | | 0% | [ 0 ] | H. Erdem Turkcell e girmee hak kazanır. gnctrkcll reklamlarında oynamaya başlar we gönüllerde taht kurar.. | | 0% | [ 0 ] | Turgay sınawdan önce pepsi içer we çıkan şifrei yollar. Chelsea yle antremanlara çıkmak için İngiltere ye gitme fırsatını yakalar. Jose Mourinho ile yaptığı muhabbet sorasında Jose Mourinho nun tetikçisi olur.. | | 10% | [ 1 ] | Gökhan Çalışkan sınawda asistana para yedirir we kopya çeker. Derece yapar. Okuldan aldığı puanla 380 yapan çalışkan Holding açar, ama içerisini kumarhane yapar. Kendiside oynar we hep kaybeder. Sonunda başına silahı dayayıp intihar eder.. | | 0% | [ 0 ] | Erdoğan Kamo sınawdan sora efkarlanıp bi türkü patlatır. Bunu duyan sınaw görewlisi kamo ya türkü albümü yapma teklifi götürür fakat kamo popçu olcam die teklifi kabul etmez.. | | 10% | [ 1 ] | Cüneyt sınawda derece yapamadığı için kendine çok kızar we ÖSS i cezalandırır, tercih yapmaz. Basketbola geri döner, antremanda konuşanları döwer. Disipliniyle alkış alır.. | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 10 | | |
| Yazar | Mesaj |
---|
FRe-SuaR Moderatör
| Konu: 10 Sene Sorası.. Salı Nis. 24, 2007 9:48 pm | |
| ewt arkadaşlar kim 10 yıl sora nolur???oylayın bakalım.. | |
| | | FRe-SuaR Moderatör
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Salı Nis. 24, 2007 11:22 pm | |
| hadi beyler bayanlar hiç formda deilsiniz gönderin oylarıda kim ne olcakmış görelimm :D:D | |
| | | fatalrhyme Admin
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Çarş. Nis. 25, 2007 8:37 am | |
| muhahaha baba ben oyumu erdeme verdim hahaha manyak olmuş lan ece ye koptum zaten | |
| | | chelsea Moderatör
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Çarş. Nis. 25, 2007 4:51 pm | |
| lan aslında kendi mi işaretlicektim ama ali daha maçtıklı geldi gökhan çalışkanda olabilir aslında | |
| | | tuuccii VIP Üye
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Çarş. Nis. 25, 2007 5:46 pm | |
| turgay sn bu gazla kesın chelsea yla ılgılı bısı yaparsn bak sana oy verdm:) | |
| | | volkaya Amatör Üye
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Cuma Nis. 27, 2007 4:18 pm | |
| OYUM TABIKIDE YUCE INSAN MUAZZAM SES SAHNE ADIYLAA ERDOGAN KASIGUZELE.... SAYGILARR KAMOOO | |
| | | chelsea Moderatör
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Çarş. Ağus. 08, 2007 1:11 am | |
| aslında ben ali olur diyorum ama bakalım | |
| | | chelsea Moderatör
| Konu: Geri: 10 Sene Sorası.. Çarş. Ağus. 08, 2007 1:12 am | |
| oleyyy ali kazanmış lan anketi :D:D | |
| | | | 10 Sene Sorası.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |